Stel een vraag

Systeembeheer

Misschien is uw onderneming ooit begonnen vanaf een zolderkamertje of klein kantoortje, maar is inmiddels uitgegroeid naar zo’n 5 tot 10 medewerkers. In het begin deed u waarschijnlijk zelf het systeembeheer, gebruikers vragen beantwoorden, backups controleren, updates installeren en ga zo maar door. Later werd dit belegd bij een medewerker die affiniteit had met ICT en dit naast zijn functie “erbij” kon doen. Op zich is dat natuurlijk goed, maar wanneer uw bedrijf groeit dan worden ICT werkzaamheden al snel wat minder belangrijk; er moet immers geld verdiend worden! Bij Montferland ICT begrijpen we dat en willen u graag ontzorgen op het gebied van uw kantoorautomatisering.

Afbeeldingsresultaat voor business grow png

Kantoorautomatisering en Ondersteuning

U en uw medewerkers moeten doen waar ze goed in zijn en dat doen wij ook. Zo kan er tegenwoordig veel op afstand opgelost worden maar wij vinden persoonlijk contact en aandacht voor de klant en zijn organisatie nog wel erg belangrijk. Zo is het mogelijk dat wij periodiek (bijvoorbeeld één dagdeel per maand) bij u langs komen om vragen van gebruikers te beantwoorden of problemen in het netwerk te verhelpen. Maar ook pro-actief meedenken met de klant en plannen  maken voor de toekomst; waar staan we nu en wat zijn de doelen van de onderneming over 5 jaar en hoe help automatisering bij het realiseren van deze doelen.

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

Domeinregistratie, Webhosting en Webdesign

Hoe komt u als (startende) ondernemer aan klanten? Door goede mond-op-mond reclame of een advertentie of bericht in een vakblad of (lokaal) krantje kunt u uw klanten bereiken. Maar tegenwoordig zullen klanten voornamelijk op internet op zoek gaan naar bedrijven. Het is dus belangrijk om juist daar gevonden te worden. Een mooie website met uw diensten en contactinformatie kunnen u daar bij helpen. Montferland ICT helpt u graag bij het registreren van uw domein, het kiezen van het juiste hostingpakket en het realiseren van een website. Als CMS maken we daarbij gebruik van WordPress zodat u zelf later eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen.

(Online) Opslag

Uw belangrijke documenten zoals offertes en ander correspondentie wilt u het liefst centraal opslaan zodat iedereen, die de rechten daarvoor heeft, met deze bestanden kan werken. Wij werken in kleine omgevingen bij voorkeur met een uitgebreide Network Attatched Storage ofwel NAS voor de centrale opslag van gegevens. Deze opslag is veilig en zowel online (thuis of onderweg) als offline (op kantoor) te benaderen. U en uw medewerkers kunnen dus altijd bij de bestanden van kantoor. Zo voorkomt u dat gegevens dubbel opgeslagen worden of dat iemand in het verkeerde document zit te werken. Indien gewenst kan er ook gekozen worden voor opslag in de cloud (zie: Offic365).

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

(Online) Backup

“Uw bedrijf zal maar tot op de grond afbranden en alle bestanden zijn daarbij verloren gegaan. U moet er niet aan denken”.

Geen enkele ondernemer zit te wachten op het verlies van kostbare bedrijfsgegevens. Een betrouwbare backup is dus cruciaal voor een professionele bedrijfsvoering.  Wij zorgen voor een online en/of offline backup van uw gegevens zodat wanneer er zich een calamiteit zich voor doet u weer snel aan de slag kunt.

Office 365 voor Bedrijven

Met Office365 kunt u uw gebruikers samen laten werken in de cloud. Bestanden delen, in elkaars agenda afspraken maken, noem het maar op. Alle e-mail en agenda afspraken worden extern opgeslagen en meegenomen in de backup. Met Office365 heeft u ook het complete Office-pakket tot uw beschikking; bijvoorbeeld Word, Excel, Powerpoint maar ook Access, OneNote en Publisher.

Afbeeldingsresultaat voor office365

Afbeeldingsresultaat voor security camera icon

Camerabewaking

Camerabewaking levert naast waterdicht bewijsmateriaal ook een grote bijdrage aan preventieve beveiliging van woningen, winkels en bedrijfspanden. Het is bewezen dat camerabewaking afschrikt en daardoor een belangrijke rol speelt bij de keuze van inbrekers en overvallers. Daarnaast verhoogd camerabeveiliging het gevoel van uw eigen persoonlijke veiligheid.

Wij leveren daarom een compleet scala aan beveiligingscamera’s die aansluiten bij de eisen en wensen die u als klant stelt aan een goede camerabewaking. Alle beelden zijn standaard 24/7 live te bekijken vanaf computer, tablet of smartphone maar kunnen ook opgeslagen worden op een geheugenkaart, een speciale recorder, een NAS of in de cloud zodat u de beelden later nog eens rustig kunt bekijken of aanleveren als bewijsmateriaal bij de politie.

Kijk voor meer informatie op:  www.specialistincameras.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00