Microsoft 365 NCE (Office36)

 
Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermd tegen externe dreigingen en eventuele datalekken.
 

Microsoft New Commerce Experience

Met de komst van Microsoft New Commerce Experience (NCE) is de manier waarop contracten gekocht en beheerd worden via het Cloud Solution Provider (CSP)-programma veranderd. Met Microsoft NCE wordt de complexiteit verminderd, is er meer keuze, zijn de contractopties flexibeler en worden kosten bespaard op lange termijnlicenties. Aanvullende functies maken CSP een vergelijkbaar alternatief voor de welbekende Enterprise Agreement (EA).
 
Met Microsoft NCE zijn alle Microsoft cloud-oplossingen verkrijgbaar in een maandelijks en jaarlijks betaalmodel (1 tot 3 jaar). De oplossingen blijven exact hetzelfde, enkel dien je bij afname de keuze te maken tussen een maandelijks of jaarlijks model. Het is mogelijk om beide modellen te combineren in één Microsoft tenant.
 
microsoft 365