CLEARVOX

ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovativiteit en flexibiliteit vinden ze bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim acht jaar software ontwikkeling. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn zij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox communicatieservers zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem.

De volgende stap in cloudcommunicatie. Met Clearvox Nexxt ervaar je de vrijheid van communicatie op maat.

VoIP

Bellen via data: dat is VoIP. Nexxt maakt het mogelijk om te bellen met of zonder video. Daarnaast zijn ook conference calls mogelijk, met de bedoeling dat het eenvoudiger wordt om te overleggen met collega’s en klanten.

Eenvoudig

Nooit eerder was het zo gemakkelijk uw systeem in te stellen. Ter illustratie: routeringen, wachtrijen, voicemail, aanwezigheid, het is slechts een kwestie van slepen en klikken.

Compleet

Nexxt bevat een complete lijst van functionaliteiten, die naadloos aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Bijvoorbeeld: call flow, annotatie, wachtmuziek instellen, centraal/persoonlijk adresboek, call pick-ups. Dit is slechts een fractie van de functionaliteiten die Nexxt te bieden heeft.