ACRONIS CLOUD BACKUP

Acronis biedt bekroonde backup en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

Meer informatie – www.acronis.com

Uw data staat op steeds meer apparaten en locaties, zowel lokaal als in een online opslag. Maar dit is niet voldoende. Wat als uw computer crasht, er ingebroken wordt, of u per ongeluk iets verwijdert? Dit kan directe gevolgen hebben voor uw onderneming. Een backup is daarom essentieel. Met Acronis Backup Cloud heeft u altijd een kopie met historische gegevens van uw data, wat er ook gebeurt.

• Met de eenvoudige beheeromgeving heeft u altijd en overal toegang tot uw data, waar u ook bent en vanaf welk apparaat u ook werkt.
• Bespaar tijd met de snelste backupoplossing ter wereld. Binnen enkele seconden is uw back-up gereed.
• Maak backups van wat u maar wilt. Van mappen en bestanden, tot complete schijven en zelfs servers en systemen.
• Uw data staat veilig in gecertificeerde datacenters in Frankfurt. Bovendien wordt uw data beveiligd met encryptie.
• Gebruikt u Office 365? Maak dan eenvoudig een backup van al uw e-mailboxen binnen Office 365. Zo gaan belangrijke mails of afspraken nooit verloren.​
• Uw mobiele telefoon gebruikt u dagelijks, hier slaat u belangrijke data op. Met Acronis maakt u van alle data op uw mobiel een backup.