eset logo

Wie is Eset?

ESET is een beveiligingsbedrijf in de IT-sector dat het hoofdkantoor heeft in Bratislava, Slowakije. Het werd opgericht in 1992 na een fusie van twee particuliere ondernemingen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot het meest succesvolle Slowaakse bedrijf in 2008, 2009, 2010, 2016 en 2017. Bekroonde internetbeveiliging zoals ze het zelf noemen.

Het beveiligingsbedrijf begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren. Nu is het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag bieden wij beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen.

Wij bouwen een veiligere technologische omgeving voor iedereen om van te genieten met ethische en gepassioneerde mensen. Wij doen dit door in te zetten op educatie, onderzoek en ontwikkeling.

Het aanbod van beveiligingsproducten is breed; als software licentie maar ook als cloudoplossing. De meest bekende is ESET NOD32 Antivirus. Dit is een basisbeveiliging die elk device minimaal moet hebben. Onze klanten kiezen meestal voor de Internet Security oplossing. Deze geeft een nog betere beveiliging en zorgt er tevens voor dat je veilig kunt internetbankieren.

ESET biedt beveiligingsoplossingen voor thuis en op kantoor. De thuisproducten richten zich op de beveiliging van apparaten waarop Windows, macOS of Android geïnstalleerd staat. ESET NOD32 is er al vanaf € 29,99 per jaar voor 1 apparaat. De meest uitgebreide variant is ESET Smart Security en is er al vanaf € 59,99 per jaar voor 1 apparaat.

Ben je een bedrijf dan kun je kiezen voor de PROTECT oplossingen. De PROTECT oplossingen zijn er in 3 varianten namelijk Entry, Advanced en Complete. De Entry-oplossing is er al vanaf € 339,00 (10 apparaten) en loopt op tot € 542,00 voor 10 apparaten.

Ons volledige aanbod:

Terug