Glasvezel… ook voor Achterhoek Zuid

Alle inwoners van het buitengebied Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek en Doesburg kunnen binnenkort “Ja” zeggen tegen de komst van het supersnelle en veilige glasvezelnetwerk. Als minimaal 50% van de ruim 5600 mogelijke aansluitingen een abonnement afsluiten, dan pas gaat het er komen. In de Gemeente Oost Gelre en Aalten is onlangs een vraagbundeling geweest en 72,6% heeft een abonnement afgesloten. Zij worden eind 2018, begin 2019 aangesloten.

Actuele stand

71%

Achterhoek Zuid krijgt glasvezel!
Voorkom hoge aansluitkosten en
meld u aan voor 19 februari!
(16-02-2018)

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws volgt u op onze facebookpagina.
Klik op “Vindt ik leuk” en wij houden u op de hoogte.

Onze aanbieders

Via Montferland ICT kunt u uw abonnement op een glasvezelabonnement van Solcon of Caiway afsluiten. Dit is heel eenvoudig door onder de gewenste provider/pakketten op de “Direct Bestellen” te klikken. Wij dienen uw aanvraag in bij de provider en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Geen probleem! Met de knop “Start Keuzehulp” kunt u uw huidige situatie aangeven en wij geven u GRATIS een persoonlijk advies.

Zenderoverzicht BasisTV  |  Zenderoverzicht PlusTV

Wilt u weten welke aanbieder het beste bij uw situatie past?

Wilt u graag een glasvezelabonnement afsluiten maar weet u niet welk pakket het beste bij uw situatie past? Geen probleem! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Start hiervoor de Keuzehulp, neem contact met ons op of laat ons terugbellen (dit doen wij voornamelijk ‘s-avonds tussen 18:00 en 22:00 uur). Een afspraak op locatie behoort tot de mogelijkheden.